Hogyan kell lefogyni?

A menekülés egyik formája najprirodzenejších gyakorlat, tehát mindketten az egyik leghasznosabb. Mindenkinek meg van a maga oka, hogy miért akar futni kezd. Néhány szeretnénk dobni néhány kilót, mások szeretnék, hogy javítsák a fizikai állapot okozza, az elején, lehet sok. Függetlenül attól, hogy az ok, minden Kocogás főleg előnyei.

A fizikai előnyök futó

 • fogyás
 • lassítja az öregedés folyamatát
 • javíthatja az alvás pedig mentelmi betegségek ellen
 • növeli az energia szintet, nemi vágy, illetve a koncentrációs képesség
 • arról, hogy véd a csontritkulás
 • a csökkentett nyomás, a koleszterin szintet, valamint előfordulási gyakorisága a CHD

A pszichológiai előnyeit Kocogás

 • jobban érzékeli, növekvő sebavedomi.
 • intenzívebb érzés, a boldogság, egészség.
 • arról, hogy új embereket megismerni.
 • csökkenti a stressz, agresszió.
 • fokozott képes megbirkózni a stresszel.
 • fokozott képes kezelni a depresszió, a szorongás.
 • a testmozgás előnyei az agy.

Rendszeres Futás ellen hatékony a kialakuló depresszió, hatékony kezelés a közepesen súlyos, illetve súlyos depresszió, mivel csökkenti termelését a stressz hormon, a kortizol pedig növeli a termelés az endorfinok. Endorfin, mert eufória, vagy egy olyan érzésem, hogy te vagy a világ tetején. Ez megmagyarázza, hogy miért valaki, hogy lesz egy Jogging függőség. Pozitív változások a hangulat, hogy fut, át az élet egyéb területeire.

A testmozgás előnyei az agy

A rendszeres testmozgás nem csak schudnete, de az is, hogy támogassák az agy. A testmozgás növeli az oxigén, valamint a tápanyagok, a vér áramlását az agy létrehoz új erek mélyebb a szövet. Hosszú távú testmozgás javítja a hosszú távú vagy rövid távú memória, a logikus gondolkodás, az elvont gondolkodás, improvizáció valamint az egyéb kognitív képességeit. A rendszeres aerob testmozgás, posilovacie gyakorlatok erősítése nemcsak az agyban, hanem csökkenti a valószínűségét létrehozása a demencia, az Alzheimer-fele.

Még a rendszeres edzés növeli a szintet agy neutronového tényező, amely megvédi az agysejteket, tartani a fiatalokat, erősíti a neurális hálózatok támogatása neurogenézu.

Futás fogyás

Ha azt szeretnénk, hogy lefogy, Kocogás ideális. Behajte legalább 3 alkalommal, max 5-ször egy héten, körülbelül 45 perc alatt. Nem csak kalóriát éget, de ezen kívül felgyorsítja az anyagcserét, ami elősegíti a fogyás, valamint megakadályozza, hogy az ellenkező hatást.

Ha szeretné, schudnú, ezért előfordulhat, hogy módosítania kell a diéta. Felejtsd el a baleset táplálkozás. A futás fárasztó, így növelni a bevitt vitaminok, fehérje (hüvelyesek, a sovány húsok, sajt,..) – ha fut nespaľovali saját izmok, de többnyire kövér. Hogy kizárja a rossz minőségű jedláako nem udeniny, csokoládé, fánk, sütemények, édes limonádét, meg a fagyi. Egészséges chudnutieje hosszú távú folyamat. Az optimális érték, amely schudnete havonta nem haladhatja meg az 5 kg. A túl gyors fogyás, mindig hozza hatása.

A kocogás, a fogyás: a 9-es típusú, valamint fogyni

 1. Hozzon létre a képzési terv. Napi menetrend, legalább az első héten, építeni, valamint rendszeresen futni, ha futni, meddig fut, bárhová is mész. Ne becsüld túl a csalódás halad előre.
 2. Fogyás = égő több kalóriát, mint amennyit hozott. Megváltoztatni a diéta. Ha szeretné, behaním, hogy lefogy, próbálj meg enni kevesebb kalóriát tartalmaz, mint futás közben, éget. Nem változtatja meg hirtelen a diéta, de fokozatosan. Ha hirtelen hagyja abba az evést, bizonyos élelmiszerek, a test kezdődik, hogy tárolja a zsírt.
 3. Kövesse a képzési terv. Próbálja meg felépíteni egy nem túl nagy intervallum, hogy valami nezaskočilo, valamint nem akadályozzák a tanulást.
 4. Hetente egyszer nem elég! Ha szeretné, behaním, hogy lefogy, akkor rendszeresen futni, legalább heti 3 alkalommal.
 5. A futó,, kell az energia. Felejtsd el a radikális diéta, vagy teljesen kihagyunk egy étkezést. A futó,, kell az energia.
 6. Új állapotban bežeckej. Építeni egy jó edzettségi szint Megköveteli, hogy 2 – 3 hónap, amely alatt a növekedés az aktív izom tömeg, növeli az állóképességet. Start zsírégető. A lazább, hosszabb távon, a gyorsabb zsírégetést.
 7. Hogy kihasználják a modern technológia. Használja sportterstery, figyelemmel kíséri a pulzusszám. mérésére, elemzésére, így ustriehli fogyás.
 8. Zrýchľujte a tempót. Ha rendszeresen töltse ki az azonos útvonalon, azonos hosszúságú, az útvonal, a test, amit keres. Miután minden héten hozzá egy pár percet, vagy zrýchľujte a tempót.
 9. Az elégetett kalóriák / futásteljesítmény (fizikai, súlya körülbelül 75kg). A 3km futás, éget körülbelül 250 kalória. Egy 5 km-es távon, hogy éget 410kcal. Odbehnutí után 20 km-re éget 1 700 kcal.

Hogyan kell futtatni?

Függetlenül attól, hogy azt szeretnénk, hogy lefogy, vagy javítani a fitness, meg kell, hogy kövesse a megfelelő futó technika. Anélkül, hogy megfelelő technika, könnyen megtörténhet, hogy egy run nem hozza meg a boldogságot, hanem egészségügyi problémák.

Bemelegítés a test

Fut, mint bármilyen fizikai aktivitás, szükség bemelegítés, majd egyre nagyobb a frekvencia pulzovej. A szervezet első játék, majd nyomja meg a gombot. Megfelelő működtetett villáskulcs, strečingové gyakorlatok, gyorsan sétálni, futni. A hiánya rozcvičkou vagy a tétlenség nem csak előfeltétele zhoršíte a sima befejezése a képzés, de lehet az oka a sok sérülés.

Technika, megfelelő mozgás, amikor fut

A futás egy komplex, összehangolt mozgását benne a legtöbb, az izmok az emberi test. A terhelés helyes volt, tudnunk kell, hogy vegyenek részt egy ártalmatlan. Fontos a pozíció a test, ami azt jelenti, hogy függőleges magas kis náklonnom előtt. A vissza maradt vystretý, t-bár podsadená, vállak, nyugodt. Došľap a láb legyen lágy, tompa az egész felületen, ha kissé a sarok. Hogy elkerüljék a došliapovaniu keresztül a tipp, mert preťažujete lýtkový izmai, Achilles-ín. Ha nem akarod, Hogy téged is vyčerpával, futunk, nyugodt. Ez azt jelenti, hogy próbálkozol, hogy nyugodt a test minden részét, minden pillanatban. Ha érted, akkor kap egy természetes tempójú futás, vydržíte futni sokkal több.

Ne becsüld túl

Hosszú idő után az inaktivitás, a test kell mozgatni, fokozatosan. Vegye figyelembe a fizikai képességei, majd válassza ki a megfelelő ütemben. Konfigurálásához kondícií haladási sebesség, illetve a hossza a pályán. A legjobb, hogy fokozatosan növeli a hosszát az ösvény, majd később, hogy gyorsítani a tempót. Jó, hogy hallgass a testedre, nepreceňovať a képességeit. Ne csüggedjetek, a kezdeti nehézségek, valamint a fáradtság. Javult fitness, fogyás, pszichológiai jól-lét, akkor lesz a jutalmad.

Figyelemmel kíséri a pulzusszám

A pulzus közvetlen mércéje a hatékonyság, a szív, érrendszer. Attól függ számos tényezőtől függ, amelyek közül a legfontosabbak a következők trénovanosť korban. Hogy tudd, mi a gyakoriság a legjobb, neked kell tudni, hogy a maximális pulzusszám.

A számítás az optimális pulzusszám

Használata különösen sportolók. Ez a képlet vonatkozik az értékek, amelyeket meg kell érkezniük az edzés közben.

Maximális pulzus: 214 – (0.8 x kor) a nők 226 – (0,9 x kor)

Ha már tudod, hogy a maximális pulzusszám, lehet számítani képzés zónák:

Folyamatos pulzusszám mérés fontos, alatt vagy után azonnal letölthető. Hordok órát egy funkció mérésére pulzus mérő impulzus kézzel nahmataním nyaki artériát.

Pulzusszám, miközben fut – fut óra

Sporttesterom képzés optimalizálja az erőfeszítéseket, így is neplytváte energia. A legtöbb sporttesterov két részből áll – HR óra. Mellkasi öv pulzusszám mérés a vevő a csukló üzletek jeleníti meg az adatokat, ugyanakkor úgy működik, mint egy óra. Amikor a szív kívül a cél szív zóna, sporttester hangjelzést ad. Használata egyszerű, könnyen hozzáférhető najprístupnejšieho modell képes lesz felvenni a gyakorlat Időtartama, elégetett kalóriák, töltött idő a cél szív zóna mögött.

Ha tovább képzés egy mobiltelefon, GPS, letölthető a web alkalmazás, melyet a folyamat, a sport adatok.

Ez helyes, kocogni, reggel vagy este?

Sem az idő nem alkalmas, mert nagy része az energia a test ebéd közben. Kevés ember engedheti meg magának, hogy futni ebédidőben, akkor el kell döntened, hogy akarsz futtatni, reggel vagy este. Ha Ön úgy döntött, hogy megpróbálja mind.

Az előnyök fut a reggel:

 1. Elvezet az élet – raňajší fut a legjobb módja, hogy felszámolja álmosságot, javítja, hogy sok napi tevékenységet, hogy könnyebb lehet.
 2. Bármilyen előre nem látható esemény – ha a munka a tervek az este, sok dolog van, hogy az enter billentyűt.
 3. Az ok, hogy miért kellene, hogy ha a hétvégén, mint vyvaľuje az ágyban, raňajší futó segít neki, hogy álljon fel. Képes vagy több tevékenységet a nap folyamán.

Az előnyök este fut:

 1. Felejtsd el a bajok – a felhalmozódott stressz a nap folyamán. Így fog aludni édesen.
 2. Az este lesz hatékonyabb, – helyett ležania, mielőtt a TV-hit. Fény prevetráte a friss levegő, fáradt szemei oddýchnu.
 3. A legjobb akkumulátor élettartama az akkumulátor élettartamát Futó jobb, mert az izmok sokkal melegebb, mint reggel. Amíg fut, nem kell kényszeríteni őket, akkor több móka.