Keresi a módját, hogy hatékonyan fogyni?

Ma sok ember keres egy módja annak, hogy lefogy. Ez elsősorban esztétikai okok miatt. Az emberek szeretné, hogy jól nézzen ki. Amikor a fogyás úgy döntött, hogy telepítse az első dilemma. Melyik módszert választja. A gyakorlatban? Kövesd a diétát? Ha a diéta, mi a diéta? Ezek azok a kérdések, hogy az embereknek. Mi azonban mind ránk, hogy növelje anyagcserét, gyorsítja az anyagcserét. Kezdeni, felgyorsítja az anyagcserét, az egy olyan csoda képlet. Amikor az emberek meghallják, azonnal zbystria a figyelmet. De mi az anyagcsere? Ahogy az anyagcsere felgyorsítása?

Titokzatos anyagcsere

Az anyagcsere, a konverziós bázis. Egy anyag változások egy másik. Az anyagcsere, a cukor -, zsír -, cukor -, zsír energiává, amelyre a szervezetnek szüksége van. Ezt az energiát a szervezet arra használ, hogy:

 • teremtés hormonok
 • méregtelenítés
 • szív
 • azt hiszi,
 • izom aktivitás
 • koncentráció, összpontosítás

– stb.

Az egész anyagcsere, Cukrok, zsírok zajlik a bizonyított tudományos kutatás. Mitokondrium egy olyan mobil erőművek, hogy éget, cukor, zsír. A tárolt energia cukrok, zsírok, ugyanolyan típusú bioüzemanyag-a mobil. Ha azt szeretnénk, hogy egy jó anyagcsere, meg kell enni egy egészséges, funkcionális mobil erőművek – a mitokondriumok. A mitokondriumok lehet, mint peciam, ahol a cukrot, zsírt égetni. Az égési folyamatot hívjuk energiatőzsde. Az energia, az élelmiszer változik – metabolizálódik be más típusú energia, hogy a sejt használja. Ha mitokondriumok sérült, zsír, cukor, már nem, hogy hol éget. A cukor még képes volt, hogy kapcsolja be az energiát ezek a kemencék, de csak néhány, nem hatékony. A folyamat akkor kezdődik, ami oda vezethet, hogy növelje.

Egy baktérium, amely befolyásolja az anyagcserét,

Csere nem Perpetuum mobile. Mint bármit a világon. Ha ez a csere az energiát, hogy jól működik, elérhető kell, hogy legyen, hogy egészséges maradj, funkcionális mitokondriumok. Itt az égő Cukrok, zsírok. Mitokondrium élnek, majdnem minden sejt. A szám a mitokondriumok a sejtek attól függ, hogy hány sejtek energiára van szüksége. A sejtek nagy, kemény, nagy energia fogyasztás (ideg -, szív -, izom, máj, agy, vese-sejt), élő, hogy sok a mitokondriumok. Például. az idegi sejtek, vagy agysejt él a 4000 6000 mitokondriumok. Így az agy súlya mindössze 2% – a testsúly, fogyaszt, 20% – a termelt energia a szervezetben. Egyes sejtek csak néhány száz, mint a csont sejtjei. Általánosságban, a mitokondriumok minősül 10% – a, a testsúly!

Miért anyagcsere lelassul?

Anyagcsere rendkívül fontos, mert ez határozza meg, hogy mennyi lesz a testzsír, de mi lesz a létfontosságú anyagcsere befolyásolja az előfordulási gyakorisága a sok betegség, mentális, sőt a hangulat. Energia termelés bizonyított tudományos vizsgálatok befolyásolja a test szinte mindent. A legtöbb ember úgy gondolja, hogy az anyagcsere szorosan kapcsolódik a táplálkozás. Ez igaz, de nem teljes. Minden, ami befolyásolja a mitokondriumok is befolyásolja a sebességet, az anyagcsere. Kár, hogy a mitokondriumok fordul elő:

 • Egy gazdag étrend gyors szénhidrát. Termékek, mint a cukor, kenyér, pizza, tészta, krumpli. A kombináció az élelmiszer magas glykemickou stressz. Nem olyan élelmiszerek, amelyek gyorsan növeli a vércukorszintet.
 • Túlzott szállítási fehérje. Az az ember, aki nešportuje, meg kell, 0, 8 g fehérje / 1 kg a súlya. Ha a fehérje bevitel magas, ami akkor fordulhat elő, ha a fehérje-tartalmú táplálkozás, a szervezet preťaží nitrogén található fehérje. Ez is okozhat kárt, hogy a mitokondriumok. Az eredmény egy lassul az anyagcsere.
 • Gyógyszerek. Gyógyszerek káros a mitokondriumok. Sajnos minden gyógyszer károsíthatja a mitokondriumok, így negatív hatással anyagcsere. Sokan priberú során a gyógyszerek használatával.
 • Gyulladás. A gyulladás is károsítja a mitokondriumok, illetve negatívan befolyásolja az anyagcsere. A túlsúlyos emberek, problematikus, hogy a zsírszövet egy forrás, a gyulladás. A zsírszövet az elhízott emberek segítségével gyulladás, elősegíti a súlygyarapodást, valamint lassítja a folyamat a fogyás.
 • Stressz. Pszichológiai stressz egy gyilkos a mitokondriumok. Sok hangsúlyozta, hogy az emberek gyorsan tömeg. Még azok is, akik stressz chudnú nem érzem a győzelem. Ők is pusztító hatással a mitokondriumok. Ennek eredményeképpen, bár lehet, hogy nem az elhízás, de a krónikus fáradtság vagy a depresszió, amely szintén szorosan kapcsolódik a mitokondriális kárt.
 • Nehézfémek, környezeti mérgek, elektromágneses szennyezés, vírusok, baktériumok, szabad gyökök , elpusztítani a bélflóra, stb. ezek a tényezők mind kárt a mitokondriumok okozhat súlygyarapodás.
 • Hiányzó tápanyagokat. A tápanyagok, például a magnézium -, b-vitaminok, karnitin, koenzim Q10, vagy a polifenolok, amelyek megfelelő működéséhez szükséges, hogy a mitokondriumok. Ha szenved hiánya miatt a tápanyagok, mitokondriumok hát nem működnek, az anyagcsere, a Cukrok, zsírok közepes.

Miért nespaľujem kövér?

Miért baj az, ha spaľujem kövér? Ezt a kérdést már több mint aki azt akarja, hogy lefogy. A magyarázat megtalálható a sérült bizonyult a tudományos kutatás. Ha a mitokondriumok sérült, az első, hogy aláássa a képesség, hogy zsírt éget. Sérült mitokondriumok nem kövér (a diéta, podkožnom kövér), hogy az energiát a sejtek. Így a sejtek továbbra is függ, hogy az egyik energiaforrás, de ez a forrás a Cukorral. Az emberek, akik veszélybe mitokondriumok az a képtelenség, hogy éget cukor nyilvánul meg a vágy, a szénhidrát – Cukor. Gyakran vágynak, valami édes. A vágy, hogy eszel valami édes, mindig férfi, hogy sok szénhidrátot. Valaki azt az ízt tud ellenállni, de végül is meghal. A test tudja, hogy kövér nem tudom, hogy éget ő neostáva semmi, csak, hogy elég szénhidrátot. A vágy édes, de nem csak pojedanie nettó szénhidrát. Az emberek gyakran eléri étkezés után, hogy sok cukrot tartalmaz, de sok zsírt. Csokoládé, keksz, croissant, meg egyéb Finomságok egy forrás nem csak azért, mert a nagy mennyiségű cukor egészségtelen zsírok. A mitokondriumok, de a zsírok nem használhatja. Így a zsírok kell tartani a készletek, a legrosszabb időkben is. Elkezdi termelni az elhízás. Napról napra, lépésről kicsit túlzott, nespotrebovaná energia a zsírszövet.

Miért priberám is a levegőből?

Ha mobil erőművek – a mitokondriumok sérült még, ez még nem a vég, csak csökken a képesség, hogy zsírt éget. Aggódik az a lehetőség, hogy szerezzen energiát a cukor. Megzavarja az anyagcsere, a Cukorral. Ez a folyamat is hozzájárul, hogy a zsírszövet a has. A zsírszövet nem csak esztétikailag nepríťažlivé, de ugyanakkor generál sok gyulladásos anyagok. A zsírszövet egy forrás a krónikus gyulladás a szervezetben. Krónikus gyulladás az egyik legnagyobb a vandálok, hogy befolyásolja a sejtek erőművek – a mitokondriumok. Amikor ez megtörténik, a növényi sejt nem sérült, ezért nem lehet lobbant, vagy cukor, túlsúly gyorsítja. Kár keletkezik, anyagcsere, valamint lassítja az anyagcserét. A mitokondriumok elveszítik a teljesítmény, ez vezet a következő probléma.

 • Egyre több ember bár nem esznek sokat. Sokan mondják, hogy kövér még a levegőből. Ez logikus, ha olyan helyen, ahol Cukrok, zsírok, égni kell tárolni őket, mint a zsír.
 • Több mint a fáradtság. Kár, hogy a mobil erőmű – mitokondriumok már nem képes elég energiát a mindennapi élethez. A test szenved energia hiánya. Az energia válság. Ennek eredménye a fáradtság, csökkent koncentráció.
 • A megjelenése pszichológiai problémák. Apátia, közöny, kétségbeesés, depresszív hangulat, alvászavar, veszteség a motiváció. Ezek az érzések kísérik az emberek, akiknek a mobil erőmű nem termel elég energiát. Ezek az érzések nagyon gyakran kíséri az emberek elhízás. Sokan nem tud lefogyni, mert hiányzik a motiváció, vagy az érdeklődés hiánya.
 • A megjelenése a fizikai problémák formájában betegség. Magas vérnyomás, cukorbetegség, ízületi fájdalom, vagy más egészségügyi problémák kezdete nahlodávať testét-lelkét. Minden betegség miatt hiányzik az energia. Ha a sejtek szenved energia hiánya, nem elég erős ahhoz, hogy helyrehozza a kárt, amely merülnek fel, a napi tevékenységet.

Elhízott emberek esik egy ördögi kör, a kör. Biztonságos diéta, ami gyakran nem veszi fel a telefont, ha vesz, így csak röviden, egy idő után minden csak rosszabb lesz. Elveszteni a reményt, a kétségbeesés zaplavuje lélek. A fáradtság, álmatlanság, kitör a különböző betegségek. Túlsúlyos, kimerült, fáradt emberek kezdődik, hogy utálják magukat. Az élet változik az állomáson a kereszt. Ez azzal kezdődik, hogy kis baktérium – mitokondriumok, hogy élnek a sejtek.

Hogyan lehet növelni anyagcsere?

Növelheti vagy felgyorsítja az anyagcserét, nem jelenti azt, semmi más, mint visszaállítása mobil erőművek – a mitokondriumok. Ha nincs egy egészséges, funkcionális mobil erőmű – mitokondriumok, nem lehet gyorsítani az égő Cukrok, zsírok. Ha zregenerujete sejtek energia-anyagcsere, a növények megváltozott. A sejtek újra meg fogják tudni, hogy mi égeti a zsírt, ami lehet kezdeni chudnutím. Regeneráció a mitokondriumok javítja az energia szállítására a szervezetben, ez javítja a psziché, gyulladás utlmia, valamint a személy válik, motiváltabb, hogy elérjék céljaikat.